Heti TV – Pirkadat

A Heti TV “Pirkadat” című műsorának adásai elérhetők annak YouTube csatornáján. Az én interjúim visszanézhetők egy külön lejátszási listán.

  • 2020-08-03 – Az amerikai elnökválasztás felé közelítve
  • 2020-06-16 – Az NKE-ről történt jogsértő elbocsátásomról
  • 2020-06-10 – Az amerikai tiltakozások és utcai erőszakkal kapcsolatos kérdések
  • 2020-06-03 – Rasszizmus Amerikában és itthon, tiltakozások és lehetőségek
  • 2020-04-14 – Élet a koronavírus miatti karantén időszakában – mi változik?
  • 2020-04-07 -Koronavírus miatti rendkívüli intézkedések, különleges jogrend, online egyetemi oktatás
  • 2019-06-19 – Az európai parlamenti választások utáni, önkormányzati választások előtti helyzet

Utolsó bejegyzések a Heti TV-n sugárzott interjúkkal kapcsolatban:

Az amerikai elnökválasztás felé közelítve

A Heti TV Pirkadat című műsorában beszélgettünk Breuer Péterrel az Egyesült Államokban lassan elérkező elnökválasztás előtti helyzetről. Ezzel együtt számot vetettünk a Trump adminisztráció külpolitikai sajátosságairól, a nemzetközi aktorokhoz való hozzáállásáról.

Reggeli pirkadat a Heti TV-n

Ma reggel ismét Breuer Péter vendége voltam a Heti TV-n, a mostani beszélgetés pedig kicsit talán a szokásosnál kevésbé volt szakmai. Arról beszélgettünk, hogy a koronavírus miatti karantén időszakából vajon mit tanulhatunk mindannyian, mi változik esetleg, különösen a jog világában?

Ma reggel a Heti TV-n

Ma reggel a Heti TV “Pirkadat” című műsorában vendégeskedtem, ahol Breuer Péterrel több témáról beszélgettünk, a koronvírus miatti különleges intézkedésekről, puccstörvényről, a végén pedig még az online oktatás módszerei és sajátosságai is előkerültek.

USA-Irán konfliktus a Heti TV-ben

Ma reggel a Heti TV Pirkadat című műsorában vendégeskedtem, ahol az amerikai-iráni konfliktus nemzetközi jogi aspektusairól beszélgettünk. Komplex, gyúlékony politikai helyzetekben tud-e működni a nemzetközi jog? Nem állítom, hogy ennek a beszélgetésnek a keretei között sikerült átfogó és kimerítő választ adni, de legalább megpróbáltuk. Írásban könnyebb lesz.