Biodíszlet és politikai eszköz tábornokokról

Tegnap készült velem egy interjú az Orbán Viktor évértékelőjén felvonult vagy felvonultatott egyenruhások témájában:

https://hirklikk.hu/kozelet/lattmann-tamas-orban-evertekeljen-szabalyellenesen-jelentek-meg-a-ftisztek/360240

Közben persze folyamatos a kavarás, hogy most pontosan ki volt a rendezvény szervezője, milyen mértékig melyik szervezet. Teljesen mindegy. Az a rendezvény minősül hivatalos kormányzati rendezvénynek, amit valamilyen jogszabály alapján rendeznek, aminek részleteit jogszabály határozza meg, minden más azon kívül esik. Amúgy pedig a kormányzati zavart kommunikáció legszebb jele, amikor arról hadoválnak, hogy nem, nem pártrendezvény, hanem kormányzati, mert… Mert… Mert nem is a Fidesz pártalapitványa, hanem a Mádl-féle egyesület szervezte. Aha.

Na, elég a színházból, gyerekek…

Az amerikai elnöki “state of the Union” beszédekkel való összehasonlítást meg pláne felejtsük el.

Egy gondolat a(z) “Biodíszlet és politikai eszköz tábornokokról” című bejegyzésnél

  1. Egy részlet a “Tábornokok orbán viktor évértékelőjén” című blog bejegyzésemből.
    “”Nyugállományú -IS!- és aktív katonának tartózkodnia kell az olyan magatartástól, amellyel a Magyar Honvédség és tagjai iránti közbizalmat veszélyezteti.” Márpedig ezek a tábornokok ezt tették. Ezzel hogy egy párthoz a fideszhez kötődő pártpolitikai rendezvényen egyenruhában jelentek meg azaz a Hadsereget képviselték, a magyar nép felé azt jelezték, a Magyar Honvédség orbán viktor és pártja iránt elkötelezett, nem pedig esküjükhöz híven a Magyar nép egésze iránt.

    Egy velejéig romlott, korrupt, horthysta uram bátyám sógor koma rendszert építő a demokrácia értékeit lábbal tipró az EU-t ócsároló de a pénzéért két marékkal ácsingózó az országot gyűlölködéssel elárasztó a népet a végletekig megosztó förmedvényt támogatnak a tábornok “urak” és azt jelezték az egyenruhás megjelenésükkel, az egész hadsereg a Magyar Honvédség ezt támogatja. Én mint ennek a Magyar Honvédségnek volt hivatásos tiszt tagja és jelenleg jogfosztott “szolgálati járadékos” (…és ez a tróger kormány fosztott meg a jogos jussunktól, taposta lábbal a jogainkat és ezek a tábornok “urak” akkor kussoltak és nem álltak ki mellettünk a volt beosztottaik mellett….. Ugye tábornok “urak!?… “beosztottaimat megvédem és róluk a legjobb tudásom szerint gondoskodom!” ) kikérem magamnak hogy azonosítsanak ezzel az orbánista bandával. Én NEM AKAROK hozzájuk kötődni és csak remélni tudom jelenlegi aktív Honvédség és rendőrség sem. A NÉPHEZ!…A HAZÁMHOZ életemen át az eskümhöz híven! “

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: